Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdražilová a Vašíček závodili na Czech Indoor Gala

11. 2. 2020

V Ostravě se ve středu 5. února konal mezinárodní mítink Czech Indood Gala. Atmosféru největšího českého halového mítinku si užili také dva závodníci z Hranic. Adéla Zdražilová běžela dvoustovku, Tomáš Vašíček šedesátku.

Součástí prestižního mítinku, který živě přenášela také Česká televize, byl také tzv. národní program. Právě na tom startovali také Vašíček a Zdražilová. Národními běhy na 60 m program začínal. Tomáš Vašíček se představil ve druhém běhu, finišoval v něm na šestém místě v čase 7,22 s. Tento čas běžel letos už potřetí. Letošní nejlepší čas má však ještě o osm setin rychlejší.

Adéla Zdražilová zaklekla do bloků ve třetím běhu žen na 200 m. A vedlo se jí skvěle. Doběhla na druhém místě v novém osobním rekordu 25,53 s. Skvělý výkon před mistrovstvím republiky, kde poběží dvojnásobnou trať.

Do Ostravy cestovala také Kristýna Podjuklová, která byla náhradnicí do krajské mixové štafety Olomouckého kraje na 4 x 400 m. Její služby nakonec nebyly potřeba, ale rozcvičovat se společně s hvězdami evropské i světové atletiky byl pro ni a jistě i pro Zdražilovou s Vašíčkem zážitek.

Výsledky

Fotky