Jdi na obsah Jdi na menu
 


Testování formy na mítinku Ostrava Indoor

27. 1. 2022

Atletický mítink Ostrava Indoor I. v úterý 25. ledna využilo k testování formy více než 300 atletů včetně řady českých reprezentantů, dojeli i závodníci ze Slovenska a Polska. Svou výkonost si do Ostravy vyjela ověřit i šestice hranických atletů, tedy především atletek.

Jediným zástupcem mužské kategorie byl Filip Pustějovský, který startoval na šedesátce. Se svým výsledným časem 7,56 s však příliš spokojený nebyl. Svou rychlost na šedesátce testovala i Adéla Zdražilová, která časem 8,12 s zaostala jen pár setinek od osobního rekordu. Lepší pocit však měla po dvoustovce, kterou zaběhla za 25,71 s. Na osmistovce se představila Adéla Dostálová. Té se ovšem neběželo příliš dobře a výkonem 2:19,69 min. zaostala za svým absolutním osobním rekordem o šest vteřin. Osmistovku běžela i Kristýna Podjuklová, která ji zvládla za 2:37,17 min., což je dvě vteřiny za "osobákem".

Čtyřstovku si tři dny po pětiboji zaběhly Klára Úlehlová a Veronika Svobodová. Úlehlová byla se svým výkonem maximálně spokojená, jelikož lepší čas než 61,58 s běžela naposledy před 12 lety. Svobodová si zaběhla výkonem 62,96 s o pár setinek nový osobní rekord.

Výsledky