Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rostislav Kolář exceloval v Milovicích

24. 7. 2021

Chůze do atletických ligových soutěží se vždy chodila před jednotlivými koly, výjimka nastala až v neděli 18. července v Milovicích, kdy se 5 km počítané do 2. kola II. ligy mužů a žen šlo až dva týdny po ligovém kole. Hranické družstvo mužů SK Hranice zde mělo tradičního zástupce - Rostislava Koláře.

Kolář v závodě na 5 km na silnici zvítězil v novém oddílovém rekordu 22:35 min., velmi rád byl také za skalp tradičního rivala Martina Nedvídka, který jej zatím vždy těsně porážel. Kolář tak družstvu mužů přispěl plným počtem 11 bodů do ligy.

Aby toho Kolář neměl málo, jen chvíli po pětce nastoupil také na desítku, která se v Milovicích také šla. Jeho výkon ocenili i na chodeckém serveru.: "Zajímavostí byl dvojnásobný super - start Rostislava Koláře (roč. 1987), který nejprve zvítězil na 5km trati za již zmíněných 22:35min, aby po 47min přestávce vystartoval i na 10km trať, ve které opět vybojoval podiové umístění - tentokrát třetí příčku za úctyhodných 49:38 min!!! Blahopřejeme!!! Velký a skvělý výkon v téměř 30°C parnu a horku!!!"

Rostislavu Kolářovi k jeho skvělým výkonům blahopřejeme a přejeme mnoho zdraví a sil do dalších závodů.

Výsledky