Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proběhla valná hromada oddílu atletiky

11. 3. 2013

V pátek 8. března se sešli členové atletického oddílu SK Hranice na každoroční valné hromadě. Do pohostinství Gól na stadioně přišlo 31 členů oddílu. Předseda oddílu atletiky Jan Milas přivítal všechny přítomné včetně hostů, předsedy celého SK Hranice Miroslava Nehyby a sekretáře Lubomíra Kubici. Následovala zpráva o činnosti oddílu za rok 2012, předseda shrnul největší úspěchy a přednesl zprávu o hospodaření. Iva Podjuklová představila činnost atletické školky.

Následovalo vyhlášení nejlepších atletů za loňský rok. V kategorii přípravek byli oceněni Lubomír Bezděk, Jan Pospíšil a Kristýna Podjuklová. Za mladší žactvo převzali ocenění Lucie Důjková a Tomáš Dvořák, za starší žactvo Pavel Gadas, Tomáš Pepernik a Vojtěch Podjukl. Mezi dorostenci předváděl vloni nejlepší výkony Matyáš Řihák, mezi ženami Petra Vašinová. Z mužů převzali ceny Jan Dostál, Zbyněk Čech a Radek Masař. Cenu pro nejlepšího trenéra obdržela Iva Podjuklová, zvláštní ocenění za práci s mládeží převzal její syn Vojtěch Podjukl, oba se podílí na činnosti atletické školky.

Na závěr poděkoval předseda Jan Milas všem trenérům a činovníkům, kteří se podílejí na fungování celého oddílu, za obětavou práci. V letošním roce oddíl čeká také spousta práce, dokončení rekonstrukce tribuny a organizace velkého počtu závodů. Termínovka na hranickém stadioně začne již v sobotu 6. dubna tradiční Hranickou dvacítkou a Během vítězství. Následovat budou 23.4. Okresní přebory, 15.5. Atletický čtyřboj. Nejnáročnější na organizaci budou v soboty 18.5. a 1.6. první a druhé kolo II. ligy mužů a žen. První část sezóny uzavře 11.6. druhé kolo družstev mladšího žactva. Termínovka vyvrcholí v neděli 8.9., kdy bude hranický oddíl pořádat Mistrovství Moravy a Slezska mladšího žactva.

 

Fotografie

sam_0120.jpg