Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí atleti závodili poprvé na novém stadioně

28. 6. 2009

Už ne černá škvára, ale červený umělý povrch září na nově zrekonstruovaném atletickém stadioně SK Hranice. Atletický oddíl zde ve středu 24. června pořádal první závody pro hranické oddílové přípravky a žactvo. Kdo jiný by měl nový stadion pokřtít než právě atletické naděje. Děti závodily ve čtyřboji složeného z běhu na 60m, 300m, dálky a míčku. Všichni závodníci si odnesli odměny.

 

 

 

Obrazek

 

 

Mezi nejmenšími dětmi (ročníky narození 2002 – 2003) nejvíce bodů nasbíral Honza Kaspar, druhý skončil Jirka Žurek a třetí Lubomír Bezděk. V kategorii dětí narozených v roce 2001 zvítězil Kuba Lehký, druhé místo si odnesla Markéta Vanduchová a třetí Katka Lehká. Mezi dětmi narozenými v roce 2000 byl nejlepší Ondra Vrbka, na druhém místě skončil Adam Vinklárek a na třetím Adam Kňura. Mezi předžáky (1998 – 1999) zvítězil Tomáš Pepernik, druhý byl Adam Orava a třetí Vojta Podjukl. Kategorii mladších žáků vyhrál Pavel Gadas před Kryštofem Kučerou a Martinem Valentou. Mezi staršími žáky byl první Petr Uřinovský, druhý Jaroslav Jeřábek a třetí Zdeněk Podjukl. Nejmenší děti navíc převzaly ceny za celoroční soutěž. Teď mladé atlety čekají prázdniny. V září se opět sejdou a mohou se těšit na tréninky na krásném novém stadioně.

 

Ceny do soutěže darovaly firmy Pneuservis Bruno Pepernik, Papírnictví Astra, firma Mijoka a Darka pana Kaštovského, Banka ČSOB, Cestovní kancelář Bonton, Hojgr – Mobilní telefony a Elektro Spáčil.

 

Výsledky zde


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář