Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí atleti vybojovali letos sedm medailí v Běžeckém poháru

13. 11. 2012

     Letošní ročník Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje je již minulostí. Mladým hranickým atletům se v něm opět vedlo výborně. Do poháru bylo letos zahrnuto sedm závodů, z nichž se do celkových výsledků započítávalo pět nejlepších umístění. Slavnostní vyhlášení výsledků Běžeckého poháru proběhne v pátek 30. listopadu ve Šternberku, tamní atletický oddíl letošní ročník zaštítil.

Celkem sedm umístění do třetího místa se podařilo vybojovat zástupcům hranické atletiky. Pro pohár za celkové vítězství si půjdou Jaromír Šenkeřík v kategorii mladšího žactva a Vojtěch Podjukl v kategorii staršího žactva. Druhá místa v poháru vybojovali mezi nejmladšími dívkami Kristýna Podjuklová, starší žák Adam Orava a dorostenka Tereza Krausová. Třetí celkově skončili dorostenec Zdeněk Podjukl a Lubomír Bezděk v kategorii přípravek hochů.

Atletům SK Hranice se povedlo k sedmi medailím ještě přidat dalších dvanáct umístění do desátého místa, což je velmi pěkný výsledek. Všem oceněným i umístěným blahopřejeme a přejeme mnoho úspěchů do dalších závodů.

 

Celkové výsledky Běžeckého poháru