Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hraničtí atleti tentokrát na MMS v krosu bez medaile

19. 3. 2012

Krásné slunečné počasí provázelo v sobotu 17. března Mistrovství Moravy a Slezska v přespolním běhu, které pořádal atletický oddíl SK Přerov. Konkurence se sjela opravdu ze všech koutů Moravy, konkurence byla tedy obrovská. Z hranického atletického oddílu se této akce zúčastnilo 17 atletů.

Nejblíže medaili měl mezi nejmladšími hochy Jan Pospíšil, který finišoval těsně čtvrtý. Ve stejné kategorii doběhl Vít Bezděk čtrnáctý, Jakub Rada sedmnáctý a Jakub Hrazdil devatenáctý. Toto byla nejpočetněji obsazená kategorie. Mezi stejně starými dívkami obsadila Kristýna Podjuklová šesté a Alexandra Vymětalíková desáté místo. V kategorii přípravek hochů vybojoval Daniel Burdej páté místo, Lukáš Jordán doběhl jedenáctý. Stejná věková kategorie dívek znamenala pro Janu Dvořákovou desáté, pro Miriam Sekaninovou dvanácté a pro Elišku Hoffmanovou čtrnácté místo.

Mladší žák Jaromír Šenkeřík se umístil na desátém místě. Mezi staršími žáky doběhl Vojtěch Podjukl dvanáctý a Adam Orava patnáctý. Dorostenci Zdeněk Podjukl a David Rotrekl obsadili desátou, respektive jedenáctou pozici. Jako poslední zástupkyně hranického oddílu vyrazila na trať Zdeňka Tvrdá, mezi ženami doběhla devátá.

Hranický atletický oddíl sice letos vyšel z MMS v krosu medailově naprázdno, je však třeba říct, že většina mladých hranických atletů je letos ve svých kategoriích tím mladším ročníkem (každá kategorie kromě dospělých je vypisována pro dva ročníky). Letošní sezóna se teprve rozjíždí a přijde ještě spousta závodů, kde se bude bojovat o moravské nebo dokonce o celorepublikové medaile.

 

Celkové výsledky

Fotografie