Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvě medaile z Krajských přeborů mladšího žactva

20. 2. 2017

V pátek 17. února proběhly v olomoucké atletické hale Krajské přebory mladšího žactva. Z atletického oddílu SK Hranice startovalo šest mladých atletů této kategorie a jedna starší žákyně ve vloženém závodě v chůzi.

V Hranicích vyrůstají šikovné dálkařky. Svědčí o tom titul Krajské přebornice ve skoku dalekém pro Julii Číhalovou a bronzová medaile pro Lucii Kročovou ve stejné disciplíně. Julie skočila výborných 447cm, Lucka 426cm, pro obě to byl samozřejmě osobní rekord. Velmi dobře se uvedl Karel Brychta na šedesátce, v novém osobním rekordu 8,53s skončil čtvrtý. Osmé místo v dálce za výkon 375cm obsadil Matouš Adámek, Jakub Bitter skončil ve stejné disciplíně patnáctý za 358cm. Hana Klanicová skočila do dálky 360cm a šedesátku zaběhla za 9,71s.

Ve vloženém závodu v chůzi na 3000m se představila starší žákyně Tereza Zápotocká. Pro Terku to byl druhý start v této disciplíně a bylo vidět, že už ví, do čeho jde. Závod v závěru vystupňovala a byl z toho nový osobní a oddílový rekord 19:31,24min.

Celkové výsledky