Jdi na obsah Jdi na menu
 


Družstva přípravek ukončila soutěž na sedmých místech

13. 6. 2012

Družstva přípravek dívek a hochů atletického oddílu SK Hranice mají za sebou letošní ročník Krajské soutěže družstev oddílových přípravek. Mladí atleti, kteří se soutěže zúčastnili, se snažili seč mohli, v celkovém pořadí obou kategorií to však nestačilo na lepší než sedmé místo. I když má oddíl v přípravkách zapsáno více než 50 dětí, na závody jich jezdí velmi málo. Nejmenší atleti sice nemají šanci na úspěch mezi těmi nejstaršími v kategorii (letos ročník 2001), ale právě z těch starších a šikovnějších mnozí na závodech chybí.

Letošní ročník byl opět tříkolový. Na prvním kole se atletická drobotina setkala v Šumperku (10.5), na druhém v Prostějově (24.5.), třetí a zároveň finálové kolo se konalo ve čtvrtek 7.6. v Olomouci. Z každého kola se započítávali body za umístění do celkového pořadí. Obě hranická družstva tedy skončila po součtu všech bodů na sedmých místech z celkových devíti zúčastněných. V obou kategoriích suverénně zvítězila družstva AK Olomouc.

V kategorii dívek závodily v průběhu všech třech kol za hranické družstvo tyto mladé závodnice: Kristýna Podjuklová, Miriam Sekaninová, Barbora Odstrčilová, Hana Raptová, Eliška Hoffmanová, Jana Dvořáková, Iveta Smolová, Anežka Lýsková a Markéta Pastorková. Mezi hochy to byli Lubomír Bezděk, Ondřej Dokoupil, Daniel Burděj, Jan Pospíšil, Lukáš Jordán, Jakub Hrazdil, Tomáš Krist, František Randýsek a Jakub Rada. Všem moc děkujeme za vzornou reprezentaci oddílu.

 

Výsledky z Šumperku

Výsledky z Prostějova

Výsledky z Olomouce

 

Konečné pořadí družstev – dívky:

  Oddíl: Body:
1. AK Olomouc 27
2. TJ Šumperk 24
3. AK Šternberk 20
4. TJ Uničov 19
5. TJ Sokol Nová Hradečná 14
6. SK Přerov 9
7. SK Hranice 8
8. AP Olomouc 7
9. AC Prostějov 6

Konečné pořadí družstev – hoši:

  Oddíl: Body:
1. AK Olomouc 27
2. AK Šternberk 24
3. SK Přerov 21
4. TJ Uničov 17
5. TJ Šumperk 14
6. AP Olomouc 11
7. SK Hranice 10
8. TJ Sokol Nová Hradečná 4
9. AC Prostějov  2