Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtyři medaile z Podzimního běhu šternberským parkem

15. 10. 2018

Devátá zastávka letošního ročníku Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje se konala v sobotu 6. října ve Šternberku. Na Podzimní běh šternberským parkem si našlo cestu celkem 212 závodníků ze 14 oddílů, z toho i nemalá výprava z atletického oddílu SK Hranice.

Mladí hraničtí závodníci si medaili na krk pověsili čtyřikrát. Kategorii starších žaček ovládla Adéla Dostálová. Pro stříbro si doběhl mladší žák Ondřej Glet a v minipřípravce Marie Frankovičová. Bronz pak vybojovala v kategorii přípravek dívek Tereza Jurásková. Pro odměnu si šli i závodníci na čtvrtém a pátém místě. Z hranického oddílu to byli čtvrtá starší žákyně Kristýna Podjuklová, na pátých místech pak doběhli rovněž starší žákyně Veronika Svobodová, mladší žákyně Zuzana Slobodová, mladší žák David Karola, předžačka Vera Vítková a v kategorii přípravek hochů Tomáš Hub.

Gratulujeme i dalším závodníkům umístěným na bodovaných místech. Do konce Běžeckého poháru zbývají už jenom dva závody - Hornická desítka ve Frýdku-Místku (3.11.) a Mistrovství Moravy a Slezska v krosu v Ostravě (11.11.). Budeme hranickým atletickým nadějím držet palce.

Veškeré informace na stránkách Běžeckého poháru

Fotky