Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čokoládová tretra letos poprvé i v Hranicích

27. 4. 2015

Radost můžou mít všechny běhu chtivé děti z Hranic a okolí. V pondělí 11. května 2015 poprvé zavítá regionální kolo Čokoládové tretry také do Hranic. Organizátoři prestižního atletického mítinku Zlatá tretra, která proběhne 26. května v Ostravě, se letos rozhodli dát možnost závodit co největšímu počtu dětí.

Regionální kola proběhnou (některá už proběhla) celkem v 16 městech. Závodí dívky a chlapci od 3 do 13 let v šesti kategoriích podle ročníku narození. Vítězové jednotlivých kategorií (kromě nejmladších dvou) z každého města postupují do finále, které proběhne v hlavním programu Zlaté tretry. Děti tak budou mít možnost zařadit se po bok největších hvězd světové atletiky a zazávodit si před plnými tribunami.

Závody začínají na hranickém stadioně od 15,00 hodin. Patronem hranického kola bude bývalý reprezentant a medailista z Mistrovství světa v roce 1983 v Helsinkách v hodu diskem Gejza Valent. Kompletní propozice včetně časového pořadu a spoustu dalších informací najdete na www.cokoladovatretra.cz, kde se můžete také přímo registrovat.

Propozice Čokoládové tretry Hranice