Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blíží se největší běžecký závod v Hranicích

2. 4. 2019

Atletický oddíl SK Hranice připravuje 52. ročník Běhu vítězství, 48. ročník Hranické dvacítky a 5. ročník Hranické desítky. Závody Běhu vítězství jsou zařazeny do Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje, hlavní závod na 20km je součástí Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje. Oba běžecké podniky jsou pořádány za finanční podpory města Hranic a Olomouckého kraje.

Závody proběhnou v sobotu 6. dubna 2019. První kategorie dětí vyběhne na start v 9,30, dvacítka a desítka odstartují souběžně ve 12,00 hodin. Závody dětí a mládeže jsou vedeny přímo na stadionu nebo v jeho nejbližším okolí. Start a cíl dvacítky a desítky bude rovněž na stadionu. Zde bude také závodní kancelář, šatny pro závodníky a občerstvení.

Nádhernou trať Hranické dvacítky si každý rok nenechá ujít řada vytrvalců z širokého okolí, pravidelně startují i závodníci ze Slovenska nebo Polska. V roce 2015 padl celkový účastnický rekord, závodů se zúčastnilo 375 mladých i starších atletů. Závody jsou vypsány i pro neregistrované závodníky, závodit tedy může opravdu každý. Přijďte otestovat svoji zdatnost. Veškeré informace včetně kompletních propozic, map jednotlivých tratí a výsledků z minulých ročníků najdete zde.