Jdi na obsah Jdi na menu
 


Běh vítězství proběhne letos na stadioně

21. 3. 2012

Hranický atletický oddíl pomalu finišuje s přípravami na 45. ročník Běhu vítězství a 41. ročník Hranické dvacítky, který se bude konat v sobotu 14. dubna. Oproti minulým létům je zde však jedna výrazná změna, kvůli rekonstrukci parku proběhnou celé závody na stadioně. Závody Běhu vítězství jsou zařazeny do Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje, hlavní závod na 20km je součástí Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje. Závody jsou pořádány za finanční podpory města Hranic a Olomouckého kraje.

První kategorie dětí vyběhne na start v 8,30 hodin, hlavní závod je pak naplánován na 11,00 hodin. Závody dětí do 500m proběhnou zcela na ovále, delší tratě až po muže mílaře na 4000m jsou vedeny v nejbližším okolí stadionu. Start a cíl „dvacítky“ se rovněž přesouvá od sokolovny na stadion. Zde bude také závodní kancelář, šatny pro závodníky a občerstvení.

       V loňském roce se akce zúčastnilo celkem 332 běžců ve všech kategoriích, na trať hlavního závodu vyběhlo 116 vytrvalců. Padne letos opět účastnický rekord? Porazí někdo konečně již čtyřnásobného vítěze Tomáše Blahu? Přijďte to zjistit v sobotu 14. dubna na stadion SK Hranice, závodů se mohou zúčastnit i neregistrovaní závodníci.

 

Kompletní informace k závodu najdete zde