Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klára Úlehlová zkompletovala sbírku medailí z Mistrovství Moravy

7. 2. 2011

Kompletní sbírku medailí letos na halových Mistrovstvích Moravy a Slezska vybojovala Klára Úlehlová. Po zlatu minulý víkend ve víceboji přidala také stříbro a bronz z individuálních disciplín. Na Mistrovství Moravy a Slezska, které proběhlo v sobotu 5. února v Bratislavě, si doběhla pro stříbro na čtyřstovce a bronz na krátkých překážkách.

Do bratislavské haly Elán letos vyjeli z Hranic pouze dva atleti – Klára Úlehlová a Zbyněk Čech. V rozběhu na 60m překážek se Kláře podařilo vylepšit halový osobní rekord (zároveň oddílový rekord) na 9,88s. Ve finále čas sice nezopakovala, ale i tak 9,95s stačilo na třetí místo. Halových 400m – to jsou dva nekonečné okruhy. Po seběhu se Klára zařadila na třetí místo, zásluhou výborného finiše se jí ovšem podařilo vybojovat stříbro v čase 61,63s.

Zbyňkovi se také nevedlo špatně, na medaili to však v letošní konkurenci nestačilo. V skoku vysokém si vyrovnal letošní nejlepší výkon na 185cm, třikrát se pak marně pokoušel o 190cm. V celkovém hodnocení na něj zbyla nepopulární bramborová medaile a to pouze na pokusy. V trojskoku mužů letos medaile visely opravdu hodně vysoko. Za svůj letošní nejlepší výkon 13,50m si Zbyněk vysloužil pátou pozici.

 

Celkové výsledky

Fotografie