Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní kiosk

23. 4. 2009

Cenná umístění z Mistrovství Moravy v přespolním běhu

 

 

 

V neděli 19. dubna se přes dvě stovky atletů sjelo do Šternberka na Mistrovství Moravy a Slezska v přespolním běhu, které se konalo v rámci tradičního závodu Jarní Kiosk. Hranický atletický oddíl také vyslal poměrně početnou skupinu mladých atletů. Ve velké konkurenci závodníků z celé Moravy se hraničtí atleti rozhodně neztratili. Sice nedovezli ze Šternberka medaili, ale cenná umístění a body do Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje mohou určitě těšit.

 

Nejlepšího výsledku dosáhl v kategorii předžáků Tomáš Pepernik, který doběhl na pátém místě. Těsně za ním doběhl na šestý Vojta Podjukl. V přípravce hochů doběhl Ondřej Vrbka na sedmém, Adam Vinklárek na desátém, Jakub Lehký na dvanáctém a Kryštof Janáček na devatenáctém místě. Mezi stejně starými dívkami doběhla Katka Lehká jedenáctá a Markéta Vanduchová šestnáctá. Mladší žačka Tereza Kočnarová doběhla třináctá, Naďa Šnejdrlová patnáctá. Ve stejné kategorii hochů vybojoval Kryštof Kučera čtrnácté, Pavel Gadas patnácté místo.

    Dobře si vedla mezi staršími žačkami Kateřina Pokorná, která skončila osmá, Anna Kopecká doběhla ve stejné kategorii třináctá. Starší žák David Rotrekl doběhl osmnáctý. Úspěšně závodili také dorostenci Václav Žabíček a Filip Gladiš, kteří doběhli na sedmém resp. osmém místě.

 

Fotografie z akce najdete zde

Celkové výsledky zde