Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní Kiosk – malá výprava, velký počet medailí

18. 4. 2011

Dvanáct běžců z atletického oddílu SK Hranice vyrazilo v neděli 17.4. do Šternberka na tradiční závod Jarní Kiosk. Z této malé výpravy se hned šest mladých závodníků prosadilo na stupně vítězů.

V kategorii přípravek dívek vybojovala zlato Miriam Sekaninová. Ve stejné kategorii hochů potvrdil pozici favorita Lubomír Bezděk, hned za ním finišoval Ondřej Dokoupil. V kategorii předžáků doběhl druhý Jaromír Šenkeřík. Mladší žáci Vojtěch Podjukl a Tomáš Pepernik se za sebe seřadili na druhé resp. třetí místo. Také ostatní atleti doběhli na pěkných umístěních a vybojovali tak cenné body do Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje, do kterého je závod zařazen. Ve svých kategoriích doběhli Kristýna Podjuklová pátá, Adam Orava šestý, Lucie Tomečková a Zdeněk Podjukl sedmí, Adéla Zdražilová desátá a Eliška Hoffmannová čtrnáctá.

Do prázdnin čekají v rámci poháru mladé atlety ještě dva závody – 11.6. Běh ve Skalce a 18.6. pak domácí závod – 2. ročník Hranické míle, jediný závod v rámci poháru na dráze.

 

Výsledky i fotografie najdete na stránkách AK Šternberk