Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvanáct medailí z Krajského přeboru v krosu

28. 3. 2011

Výborně se dařilo sportovcům z atletického oddílu SK Hranice v sobotu 26. března v Přerově. Z Krajských přeborů v přespolním běhu dovezli hned dvanáct medailí – tři zlaté, pět stříbrných a čtyři bronzové.

Do Přerova vyrazila z Hranic velice početná výprava, na start se postavilo 27 hranických atletů všech věkových kategorií. O zlaté medaile se postarali Lubomír Bezděk v kategorii přípravek hochů, Iva Podjuklová v kategorii žen a Václav Žabíček ml. v kategorii juniorů. Stříbrné medaile si domů odvezli Julie Číhalová (přípravka dívky), Ondřej Dokoupil (přípravka hoši), Jaromír Šenkeřík (pžedžáci), Vojtěch Podjukl (mladší žáci) a Kryštof Kučera (starší žáci). Pro bronz si doběhli Kristýna Podjuklová (přípravka dívky), František Randýsek (přípravka hoši), Adam Orava (mladší žáci) a Václav Žabíček (muži).

Ke kuriózní situaci došlo ve společném závodě dorostenců a juniorů, hoši měli běžet 3800m, jenomže zavaděčla, která před nimi jela na kole si spletla trasu a navedla je na okruh 7900m dlouhý. Hoši se tedy proběhli více, než měli původně v plánu, ale všichni zdárně dokončili. Mezi nimi i hraničtí Zdeněk Podjukl na čtvrtém a David Rotrekl na pátém místě.

 

Pár fotografií si můžete prohlédnout zde

Celkové výsledky